گزارش عملکرد مرکز رشد ۱۴۰۱

 | تاریخ ارسال: 1403/10/11 | 

مرکز رشد و نوآوری واحدهای فناور دانشگاه خوارزمی با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است. این مرکز فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۹۶ با اخذ مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های کوچک و نوپا دانش‌بنیانی که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن آن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه‌ی واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه به توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. این مرکز با فضای زیر ساختی در حدود ۵۰۰۰ متر مربع در پردیس کرج و تهران شامل کارگاه، شتابدهنده، فضای کار اشتراکی، سالن‌های گفتگو و سالن‌های سخنرانی و جلسات و افیس­های اداری برای شرکت­ها و هسته‌های فناور می‌باشد. این مرکز با سه راهبرد: نفوذ در بدنه دانشگاه، اعضای هیأت علمی، دانشجویان، راه­اندازی چرخه ارزش­آفرینی و تغییر ذائقه شبکه علمی به تولید ارزش وظایف مرکز به شرح زیر می‌باشد:
• سازماندهی امکانات تحقیق و توسعه برای ایجاد پیوند بین منابع و مهارت‌های دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و صنعتی
• جهت‌دادن مؤثر جامعه علمی کشور به سوی تحقیق در رشته‏‌های موردنیاز
• برنامه‌‏ریزی و ایجاد زمینه مناسب به منظور کاربردی و تجاری‌کردن نتایج تحقیقات
• ایجاد فضای مناسب علمی و پژوهشی برای جذب دانشمندان و متخصصان داخل و خارج از کشور
• ارتقاء دانش فنی متخصصین برای بروز خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها در زمینه تکنولوژی
• دستیابی به آخرین اطلاعات و دانش فنی موردنیاز به منظور کسب و ایجاد تکنولوژی برتر در صحنه رقابت جهانی
• اشاعه فرهنگ و سازماندهی فعالیت‌های جمعی تحقیقاتی و استفاده از امکانات مرکز

• پیشنهاد راهبردهای مناسب برای جذب و انتقال دانش فنی
 

دکتر غلامرضا نوری مدیر مرکز
عادل سالاری اسکر معاون پردیس تهران مرکز
دکتر مهدی علی جانیان زاده معاون پردیس کرج مرکز
محمد کمال پور کارشناس آموزش
اسماعیل کاویان پور کارشناس حقوقی و مالیات
محمود عباس نژاد کارشناس صنایع خلاق و دانش بنیان
علی اکبر سرپرست کارشناس پذیرش


 








 

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در یک نگاه:
 


نشست‌ها و وبینارهای برگزار شده:

معرفی و تجلیل از فناور برتر دانشگاه خوارزمی:

از جناب آقای دکتر سید امیر اصغری عضو هیئت علمی دانشکده فنی مهندسی با فناوری امضاء همراه تجلیل انجام گردید.

معرفی و تجلیل از فناور برتر استان البرز:
از جناب آقای دکتر غلامرضا نوری عضو هیئت علمی دانشکده فنی مهندسی با فناوری طراحی پلت فرم پایش سلامت سازه بر مبنای IOT تجلیل انجام گردید.



معرفی و تجلیل از فناور برتر وزارت علوم:



محصولات/خدمات ارائه شده:

  • رونمایی از محصول فناورانه جدید در حوزه های مختلف از جمله IOT، مدیریت شهری، زیست فناوری، فنی مهندسی و ...
  • تهیه و تدوین دفترچه محصولات استارت آپی مرکز


قراردادها و تفاهم‌نامه:

  • انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه بین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی،  مرکز رشد دانشگاه ایلام و مرکز رشد و نوآوری دانشگاه محقق اردبیلی
  • انعقاد تفاهم‌نامه با انجمن‌های علمی دانشجویی
  • انعقاد تفاهم‌نامه با ستاد توانمندسازی فرمانداری ویژه شهرستان ری
  • انعقاد تفاهم‌نامه با هاب سرمایه‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف
  • انعقاد ۲۴ تفاهم‌نامه توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در بیست و سومین نمایشگاه فن بازار ملی در مجموع با ارزش ۶۲ میلیارد تومان (شرکت‌های انرژی توانای کیش، فن بازار خیال، بهار زیست آزما پژوه، منظومه اندیشه خالقی، اکسیر هامون دماوند، کوشا تجارت نوپدید، متخصصان عصر تجارت و دانش، شرکت زمین سنگ کانی، آوای ماندگار فاتح)



برگزاری نمایشگاه داخلی دانشگاه خوارزمی:

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار داخلی به تفکیک دانشکده ها در تهران و کرج ۲۶ الی  ۲۸ آذرماه

برگزاری نمایشگاه استانی البرز:

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان البرز ۱۵ الی ۱۹ آذرماه

برگزاری نمایشگاه ملی فن‌بازار:

غرفه برتر نمایشگاه فن بازار ملی:

انتخاب غرفه مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی به عنوان غرفه برتر در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار ملی

اولین دوره رویداد حامی به میزبانی مرکز رشد دانشگاه خوارزمی:

اولین دوره رویداد حامی با شرکت ۲۷ ایده در قالب ۱۶ تیم در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه خوارزمی در تهران برگزار شد. در این رویداد که با حضور داوران نماینده‌ی ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور محلات کمتر برخوردار شهرستان ری، دانشگاه خوارزمی، مرکز آموزش‌های عالی اتاق بازرگانی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران برگزار شد. طرح‌هایی در چارچوب‌های کلی آموزش دیجیتال، تولید محصولات فناور در حوزه‌های ساختمان و مهندسی عمران، بازی‌سازی و گیمیفیکیشن، تسهیل‌گری معاملات در چارچوب مدل‌سازی هوشمند برای فعال‌سازی واحدهای تولیدی از کار افتاده و … ظرفیت‌ها و مزیت‌های رقابتی خود را عرضه کردند.
همچنین در این رویداد حدود ۱۵ ایده‌ی اولیه که در مرحله‌ی شتاب‌دهی ایده بودند هم مورد بررسی قرار گرفتند و پیشنهاداتی برای بهبود عملکردشان توسط تیم داوری مطرح شد.
از بین تیم‌های شرکت‌کننده در این رویداد ۲ تیم حائز رتبه‌ی ممتاز شدند که در مراسمی به مناسبت اتمام آمایش واحدهای فناور این دانشگاه لوح‌هایی به ایشان تعلق خواهد گرفت. همچنین یکی از این دو طرح در مسیر اتصال به صنعت برای استفاده حداکثری واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی مستقر در فرمانداری ویژه شهرستان ری قرار خواهد گرفت و دیگری برای جذب اعتبار جهت تکمیل پروژه با استفاده از ظرفیت‌های اعتباری موجود معرفی خواهد شد.

دومین دوره رویداد حامی به میزبانی مرکز رشد دانشگاه خوارزمی:

در این دوره از رویداد که در تاریخ ۲۳ آبان ماه برگزار شد داورانی به نمایندگی از مرکز رشد دانشگاه، فرمانداری ویژه شهرستان ری، ستاد توانمندسازی و تحول اجتماعی محور محلات کم برخوردار شهرستان ری، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران و صندوق پژوهش و فناوری نانو وابسته به نهاد ریاست جمهوری و مشاوران اقتصادی رویداد حاضر بودند.
در مرحله عمومی دومین رویداد حامی که هشت ساعت به طول انجامید، ۱۱ تیم با حدود ۲۰ محصول نوآورانه یا ایده خلاق به ارائه طرح‌ها و محصولات خود پرداختند.
هدف از برگزاری رویداد حامی شناسایی کسب و کارهای موثر در حل مسائل اقشار کمتر برخوردار و به خصوص فعال‌سازی واحدهای تولیدی از کارافتاده کارخانجات با نگاه تولید بدون کارخانه و همچنین افزایش ارتباط بدنه دانشگاه با نیازهای واقعی صنعت در سطح شهرستان ری است که به محوریت دانشگاه خوارزمی و شتاب‌دهنده شرکت منظومه اندیشه خالقی برگزار می‌شود.

برگزاری تور بازدید دانشجویان از شرکت های مستقر در مرکز رشد و مزرعه گل محمدی به مدت ۴ روز در خرداد ۱۴۰۲:

سومین دوره رویداد حامی به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی:

تأسیس مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه خوارزمی با همکاری سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای استان تهران:

برگزاری رویداد استارتاپی DOTA ۲ و مسابقات انجمن بازی های رایانه ای در خانه خلاق و حضور چشم گیر دانشجویان و علاقمندان اردیبهشت ۱۴۰۲:

برگزاری نخستین رویداد استارتاپی فناوری های نوین مکاترونیک و پنجمین نمایشگاه ابتکارات و المپیاد کشوری صنعتگران رباتیک و مکاترونیک ((ARMO CUP در خانه خلاق و مسابقات رباتیک درخانه خلاق مرکز رشد واحدهای فناور (تیرماه ۱۴۰۲):

برگزاری گردهمایی بهارانه مدیران و کارشناسان با شرکت های مستقر در مرکز رشد با در اردیبهشت ۱۴۰۲:

برگزاری وبینار معرفی و ثبت نام تسهیلات تولید و اشتغال بنیاد برکت:

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در راستای متنوع‌سازی منابع تأمین مالی واحدهای فناور  عضو و در تلاش برای ایجاد اشتغال و تحقق تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها با همکاری با بنیاد برکت با اقدام به برگزاری وبینار معرفی و ثبت نام تسهیلات تولید و اشتغال بنیاد برکت نموده است.
شرایط تسهیلات این بنیاد به شرح ذیل می باشد:

  • اعطای تسهیلات به هسته‌های فناور (پیش رشد) تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان
  • اعطای تسهیلات به شرکت‌های فناور عضو پارک تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان
  • دارای کارمزد ۴ درصدی و به صورت قرض‌الحسنه / دوره تنفس ۴ ماهه/ بازپرداخت ۵ ساله


 

راه‌اندازی پردیس مشترک علم و فناوری مدیریت هوشمند شهری:

دانشگاه خوارزمی به منظور توسعه و هم افزایی ساختارهای ویژه بین مراکز فناوری، اجتماعی، اقتصادی و صنعتی در راستای رشد و ارتقاء زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و بهره مندی از چابکی و سرعت مورد انتظار عصر کنونی در زمینه حاکمیت فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان، اقدام به راه‌اندازی پردیس مشترک علم و فناوری مدیریت هوشمند شهری، در چارچوب دستورالعمل ایجاد پردیس‌های علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نموده است.

میزبانی مرکز رشد در دوره دوم طرح دستیار فناوری:

مرکز رشد و نوآوری دانشگاه در دوره دوم طرح دستیار فناوری میزبان ثبت نام اولیه  ۸۲ دانشجو (۱۸ نفر دکتری، ۳۶ نفر کارشناسی ارشد، ۲۳ نفر کارشناسی و ۵ نفر کاردانی) و ۳۲ واحد فناور عضور مرکز می باشد.

اینفوگرافی فعالیت‌های مرکز رشد:

اینفوگرافی عملکرد مرکز رشد:

اینفوگرافی خدمات مرکز رشد:




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر